تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/02/14 - 12:47
کد خبر: 535083

حملات یمنی ها را باید با حمله به تهران جواب بدهیم/ این یمن نیست، این ایران است...

حملات یمنی ها را باید با حمله به تهران جواب بدهیم/ این یمن نیست، این ایران است...

«بنی گانتز» وزیر دفاع اسبق و رهبر حزب اتحاد ملی در اسرائیل، روز یک‌شنبه خواستار واکنش شدید اسرائیل در تهران شد؛ این درخواست پس از آن مطرح شد که یک موشک شلیک‌شده از یمن در نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو فرود آمد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «گانتز در پیامی در شبکه ایکس نوشت این یمن نیست، این ایران است. ایران است که موشک‌های بالستیک به‌سوی کشور اسرائیل پرتاب می‌کند و باید مسئولیت آن را بپذیرد».

او افزود: «دولت اسرائیل باید بیدار شود و از بازگشت به دوران ضعف دست بردارد. شلیک موشک به‌سوی اسرائیل باید به واکنشی خشن در تهران منجر شود».

ارتش اسرائیل روز یک‌شنبه تأیید کرد که یک موشک شلیک‌شده از یمن در اطراف فرودگاه بن‌گوریون سقوط کرده‌است. منابع اسرائیلی از چندین مجروح خبر داده‌اند و فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی هشدارهایی به ساکنان داده‌است.

رسانه رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حرکت قطارها در ایستگاه فرودگاه بن‌گوریون و در مسیرهای منتهی به قدس به‌طور موقت متوقف شده‌است.

منابع خبری می‌گویند که نگرانی‌هایی در میان مقامات اسرائیلی درباره احتمال تعلیق پروازهای شرکت‌های هواپیمایی خارجی وجود دارد، چراکه فرودگاه بن‌گوریون هدف مستقیم حمله قرار گرفته‌است.

کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داد که کلاهک موشک یمنی بسیار بزرگ بوده و انفجارهای شدید و پیاپی در پی داشته‌است. همچنین تأکید شده که موشک چهار لایه از پدافند هوایی را پشت سر گذاشته و به قلب فرودگاه اصابت کرده‌است.

رادیو ارتش اسرائیل نیز به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که سامانه‌های دفاعی آمریکایی «تاد» و سامانه «حیتس» اسرائیل تلاش کردند موشک یمنی را رهگیری کنند اما ناکام ماندند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top